Musik är glädje, sorg och minnen.

Nästa alla har en speciell en relation till musik. Alla har en låt som de förknippar med någon eller något och det är det som gör musiken så unik. Den hjälper oss att hålla fast vid de minnen vi har, och när vi vill hitta tillbaka till det minnet lyssnar vi på låten som tar oss dit.Just därför år begravningsmusiken jätteviktig.

 
Musiken blir speciellt viktig när vi arrangerar en ceremoni. Oavsett vilken typ av ceremoni det handlar om så är musikvalen ofta det som ger stunden en personlig prägel och för tankarna till de fina minnena.  Begravningsmusiken är viktig för att den speglar en person och ger oss minnen från hyllningsstunden som vi sedan bär med oss för alltid.
 
Levande musik är nästan alltid starkare än inspelad musik. När en fantastisk musiker lägger sin själ och hjärta i ett framträdande kan det bli så magiskt att håren på armarna reser sig vid allra första anslaget. Närheten, värmen och skörheten i levande musik sätter sina spår i oss på ett fantastiskt sätt som är svårt att uppnå med cd-musik.
 
Vi är båda musiker och vi spelar gärna vid ceremonier. Shirine är sångerska och Fredrik spelar både gitarr och bas. Vi spelar vid alla typer av ceremonier och evenemang, men det känns alltid lite extra speciellt att spela på begravningar. Eftersom man bär med sig musiken så långt efter ceremonin känns det som en fantastisk gåva att kunna ge. Vi framför era favoritlåtar och vi arrangerar dem så att de passar för just den ceremoni eller tillställning då de ska spelas. Om vi behöver ta in fler musiker eller om ni önskar andra instrument så ordnar vi det. Vi känner och jobbar med allt ifrån operasångare till rappare. Vi ser till att er ceremoni får precis den sammanställning av musiker och låtar som behövs för att det ska bli perfekt.
 
Musiken är något vi sedan kan ta med oss vart vi än befinner oss. Och när vi behöver värme, kraft och styrka tar vi fram den som den bästa medicin man kan tänka sig.

 

 

Fallande löv

Så skimrande

 

En sång till alla mammor.

 

Säg det igen

 

 

Jag fick låna en ängel

 

 

Amazing Grace

 

 

Purple Rain