STJERNFELDTS Begravningsbyrå

Trelleborg

en alldeles speciell och personlig begravning.

Välkommen

  ☆ Välkommen till en personlig, musikalisk och omtyckt borgerlig begravningsbyrå ☆

 

Stjernfeldts Begravningsbyrå i Malmö Lund Höllviken och Trelleborg. Borgerlig begravningsbyrå

Stjernfeldts Begravningsbyrå ☆ Trelleborg

 

 ☆

040-45 22 74

 Välkommen!

 

Susanne Johnsson

Susanne Johnsson

Ett stort tack till er för pappas begravning idag. Pappas val av musik som Purple Rain och Amazing Grace sjöng du Shirine så att man fick gåshud. Fredrik, ditt elgitarrsolo var grymt. Vet att pappa diggade med. Än en gång ett stort tack för att ni gjorde vår dag så ljus och fin! ❤️

Nettan Rutsdotter

Nettan Rutsdotter

... efteråt sa gästerna att det var den finaste och mest speciella ceremoni de varit på. Mycket stämningsfullt när Fredrik spelade och Shirine sjöng, det kommer att för evigt sitta kvar i våra hjärtan.❤️

Sara Schottl

Sara Schottl

❤️ jättekram till er båda! Fina ni! G är nog mycket nöjd vid sin stjärna! Och verkligen, tack för en fantastisk begravning!

Maria Alstorp

Maria Alstorp

Tack fina Shirine och Fredrik. Ett avslut fullt av kärlek och tacksamhet! ❤️

Jenny Wellsten

Jenny Wellsten

Hej Shirine och Fredrik. Stort tack för i fredags. Den finaste begravningsceremoni jag varit på. Det känns som om vi sa farväl på det bästa sätt man kan tänka sig. Pappa hade tyckt att det var en grym tillställning. ❤️

Pernilla Björnör Hydén

Pernilla Björnör Hydén

Mammas begravning blev något av det finaste vi varit med om. Det blev så personligt, en hyllning som också innehöll skratt och härliga minnen. Det kändes som att vår söta mamma var där och log hela tiden.

Anneli Wahlberg

Anneli Wahlberg

Alla berömde både ceremonin och Shirine. Flera stycken uttryckte att det var den finaste och mest personliga begravning de varit på. Någon sa: "Jag har aldrig både skrattat och gråtit på en begravning men det var så befriande".

Emma Leggat

Emma Leggat

Vi är så tacksamma för att vi fick möta någon som förstod vilken typ av farväl vi ville ta: ett sorgligt men ljust och personligt. Och det känns så bra att Shirine kommer att fortsätta hjälpa andra att ta ljusa och minnesvärda hejdå av sina älskade!

Stefan Olofsson

Stefan Olofsson

Ni gör det svåra hanterligt, med känsla, medkänsla och äkta personligt engagemang. Kan inte ge någon varmare rekommendationer. Shirine och Fredrik var en stor del i att göra min bror Martins begravning till ett fint minne.

Gunnel Elisabeth Kristiansson

Gunnel Elisabeth Kristiansson

Tack kära Shirine och Fredrik för en underbar och fantastisk minnesstund för min syster. Så många av min systers vänner har ringt idag och visat sin stora uppskattning för er! Vilken tur att jag hittade er!

Jochum Nordenström

Jochum Nordenström

Toppbetyg. Fantastisk begravningsbyrå i modern tappning. Över förväntan i alla delar; bemötande och borgerlig begravning med utomhusceremoni. Fantastisk förmåga att återge en person i minnestalet. Ni är bäst och har mina varmaste rekommendationer.

Emma Albinsson

Emma Albinsson

Vilken makalöst vacker, varm, mäktig & personlig begravning ni genomförde idag! Vissa saker fastnar i ens hjärta för alltid! ❤️

 Madeleine Isaksson

Madeleine Isaksson

Jag gick nyligen på en begravning som hanterades av Stjernfeldts. Det var en mycket vacker och personlig ceremoni. Shirine höll ihop det på ett väldigt fint och värdigt sätt. Hon sjöng fantastiskt vackert. Jag skulle absolut rekommendera Stjernfeldts Begravningsbyrå.

 Eva Landgren

Eva Landgren

Har just i dag upplevt den finaste begravning någonsin ... för Mona Nordenström..född Landgren, ute vid havet och i naturen vid sjömärket i Skanör, vill här och nu berätta för Shirine och Fredrik att ni var fantastiska på alla sätt. Tack för att ni gjorde det till ett fint och ljust minne.

Daniel Rahm

Daniel Rahm

Det va en underbart fin begravning för oss men framförallt för Pappa som va garanterat i dans i himlen. Tusen tack , Ni är bäst 💜💜💜

Jenny Rosenlund

Jenny Rosenlund

Stort tack för all hjälp och för att ni gjorde min älskade mormors begravning till något alldeles speciellt, precis som vi ville ha det! Ljust, vackert, personligt och varmt! ❤️ Shirine, du är en omtänksam och fantastisk person, vi är såå nöjda. Du gör verkligen det där lilla extra! ❤️

 

 

Shirine Stjernfeldt

Shirine Stjernfeldt

shirine@stjernfeldts.com

Fredrik Stjernfeldt

Fredrik Stjernfeldt

fredrik@stjernfeldts.com

 

”Varenda begravning ska vara personlig, nära och lite … fantastisk!”

Det var det allra viktigaste när vi bestämde oss för att starta Stjernfeldts begravningsbyrå.
Vi startade helt enkelt en byrå som vi tyckte sakandes. En byrå som drivs av folk som gillar … folk. Och musik, och människor som har varit viktiga i folks liv.
Tidigare jobbade vi på byråer som främst gör vanliga, traditionella begravningar med kyrka, kapell, präst, psalmer och … ja du vet.
Du har säkert varit på en av de begravningarna. Och de är fina … men man kan ju göra så mycket mer.
Det ville vi.

 

Vi gör personliga begravningar. Begravningar som berättar om vem den avlidne varit.
Begravningar som berättar vad personen betytt. I livet. Och vad de lämnar efter sig.
Begravningar där vi spelar låtar och melodier som format, och betytt massor i någons liv.
Begravningar där vi berättar om viktiga och roliga saker som har hänt … och om vardagar och andra dagar.
Begravningsceremonier på favoritplatsen, i naturen, i en trädgård, under favoritbjörken eller i ett kapell om man så vill.
Det blir en stund som berättar om personers viktiga beslut, kärlek till sina nära och kära, och typiska egenheter;
Typiska tillkortakommanden och episka egenheter (jo … nästan alla har några av båda).

 

Vi är båda med er hela vägen…

Från vårt första möte, via att ta hand om er och era funderingar, att och kistlägga er kära, spela och sjunga önskelåtarna, sköta allt praktiskt och opraktiskt.

Och inte minst att skapa en kärleksfull och minnesvärd begravning med låtar och tal man kan bära med sig när livet faktiskt går vidare.

Vi hjälper er som vill göra det där lilla extra för den ni älskar. För att de är värda en fantastisk begravningsceremoni.
För smått fantastisk kan ceremonin verkligen vara. Och minnesvärd.
Och det är precis sådana begravningsceremonier vi arrangerar.

Shirine och Fredrik