Jag presenterar stolt; Fredrik

Fredrik Stjernfeldt

Fredrik Stjernfeldt

När jag funderade på att starta en begravningsbyrå och berättade att det inte fanns någon riktigt bra personlig, musikalisk och nytänkande begravningsbyrå sa han; ”Bra, vi gör det!”.
Att han skulle komma att bli min kompanjon föll sig naturligt av många olika anledningar. Jag har under de senaste tio åren stått vid honom när han drivit reklambyrå och jag har sett att han både är strategisk och kreativ. Dessutom har han en fin människosyn och det är en otroligt viktig egenskap när man jobbar med begravningar.

 

Hos oss är alla lika. Folk är folk. Samhällsklass, kön eller hudfärg spelar ingen roll. Varje människa förtjänar vår fulla uppmärksamhet och stöd. Då är det extra viktigt att man vet att man väljer att jobba med rätt människor. De som har samma värdegrund och syn på saker som man själv. Därför vet jag att Fredrik är helt rätt.

 

Och vilken tur att Fredrik kände att han ville vara med. Han har drivit reklambyrå i många år och trivs som fisken i vattnet. Men ibland kommer man till en punkt i livet då det blir dags att också prova någonting nytt. Och med detta får Fredrik det bästa av två världar. En fot i den världen han gillar och kan sedan många år. Med medarbetare han tycker om att jobba med och projekt som är både lärorika och utmanande. Och med den andra foten i en helt ny bransch som han sett genom mig och blivit nyfiken på.

 

Vi vill att människor ska förstå hur, och varför, vi är en byrå som tänker annorlunda. En byrå som inriktar sig främst på de borgerliga ceremonierna för att vi gör det bättre än andra. En byrå som inte jobbar på löpande band och som sätter fokus på varje enskild individ. För att nå ut med detta har jag den bäste kommunikatören. Fredrik är nämligen inte bara unik som person utan även som reklamman. Och det är han som håller mig i örat när jag faller tillbaka i gamla invanda, traditionella begravningsbyråmönster. Det är han som ser möjligheterna när jag undrar hur det ska gå. Det är han som summerar mina idéer och tankar när jag spottar dem ur mig helt oredigerade. Han formar dem till någonting som alla kan förstå och han gör det väldigt bra.

 

Han är den man vill ha med sig från resans början till slut.
Och jag är lyckligt lottad att han är med på min.
Fredrik | Begravningsrådgivare, gitarrist och borgerlig begravningsförrättare
040-45 22 74